KIK Communicatie Sitemap Contact
Nederlands English

Werken in de communicatie

Welke (vak)opleiding zal ik volgen? Zit ik wel op de goede plek binnen het bedrijf? Wat is mijn volgende vaste baan? Of  zal ik gaan freelancen? Die vragen komt iedereen minstens 1 keer tegen in het werkende leven. Maar met wie kun je daar goed over praten? Vaak kan het inschakelen van een personal coach een ‘ding’ zijn, net iets te groot wellicht. Als je (nog) niet toe bent aan een personal coach maar je wilt wel een vertrouwenspersoon/gesprekspartner, bel mij.

Ik werd in het verleden al regelmatig benaderd om als sparring partner te fungeren voor mensen werkzaam binnen de communicatiebranche. De ene keer was het eenmalig, de andere keer een 3-/4-tal sessies. We bepalen samen het doel, en ik ontwikkel aan de hand daarvan 1 of meerdere sessies. Je bent zelf de regisseur van je loopbaan, ik faciliteer je daarbij. Wanneer er bijvoorbeeld al eerdere assessments zijn geweest kan dat de basis vormen van de gesprekken en het plan dat daarop volgt. Maar er kan natuurlijk ook van scratch af aan worden gestart en zullen ook bijv. kwaliteiten en valkuilen worden besproken. Belangrijkste is dat je dus zelf aan de slag gaat. Ik zet je hard aan het werk :-).

 

Matchmaker/tussenpersoon

Daarnaast is Karen een 'matchmaker' gebleken tussen een werkgever/opdrachtgever en een werknemer/freelancer. Hiervoor berekent zij - afhankelijk van de vraag - een eenmalige fee of een fee per gewerkt uur. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Website: TemplateFabriek