KIK Communicatie Sitemap Contact
Nederlands English

Verslag Women on Wings bijeenkomsten

Verslag Women on Wings bijeenkomsten

18-05-2011

Op 12 april jl. organiseerde Women on Wings een bijeenkomst bij AkzoNobel te Amsterdam. Gastheer die avond was Tex Gunning, managing director decorative paints. Een zeer inspirerend mens, die overtuigd is van het feit dat als we allemaal een klein steentje bijdragen aan een betere wereld (milieu, mensen, etc.) dat we het dan ook echt voor elkaar krijgen. Maar dat we dan ook wel alle zaken moeten veranderen: de rol van management, de rol van bedrijven, de rol van marketing maar natuurlijk ook de rol van de gemeenschap. Hij sprak dan ook over servant leadership & businesses. 

Hij support Women on Wings in het stencilproject, een project dat ik zelf voor/met Women on Wings in India ondersteun met mijn marketing- en communicatiekennis. Het project betreft een productintroductie voor de Indiase markt. Zowel FabIndia als AkzoNobel participeren in dit project. En door dit project creëren we vele banen voor de vrouwen op het Indiase platteland via rangSutra.

 

Zo was ik ook nog woensdag 18 mei op het kantoor van Women on Wings om met 2 social media experts, de oprichtsters van Women on Wings (Maria van der Heijden en Ellen Tacoma) en een aantal experts/vrijwilligers (de 'Indiagangers') bijeen om te praten over hoe we social media kunnen inzetten voor Women on Wings. Teneinde naams- en propositiebekendheid te vergroten. Inspirerende sessie waar ook meteen concrete actiepunten zijn gekomen. 

Website: TemplateFabriek