KIK Communicatie Sitemap Contact
Nederlands English

Talentontwikkeling & inspiratie

Talentontwikkeling & inspiratie

06-04-2011

Iedereen herkent het wel, er zijn soms momenten in je werkende leven waarbij je denkt 'is deze baan het nu wel' of 'waarom stagneer ik hier in mijn groei'. Als je deze en andere vergelijkbare signalen herkent is het misschien eens tijd om het Grote Inspiratie Doeboek te kopen. En eens rustig door te bladeren en de diverse oefeningen te doen.

Het is een enorm vrolijk en prettig weergegeven boek met allerlei serieuze oefeningen: serious fun dus. Denk daarbij aan kwaliteiten, talenten, de triangel ik ben - ik kan - ik wil, te stellen doelen en een aantal aspecten voor een baan die je kunt rangschikken van heel belangrijk tot totaal niet belangrijk. Want wat vind je nou ECHT belangrijk? Supervisie? Creativiteit? Of juist werk-privébalans?

Al die oefeningen kunnen je op een speelse manier helpen bij het inzichtelijk maken van waar je staat. Het is iets wat je zelf kunt doen, maar recentelijk kwam 1 van mijn klanten zelf met dit boek en hebben we samen oefeningen bepaald en de uitkomsten besproken en weer vervolgstappen gepland. Enorm inspirerend, voor de klant want zij had een 'eureka'gevoel na de sessies en voor mij om te zien dat ook deze creatieve manier van werken iemand helpt! 

 

Website: TemplateFabriek