KIK Communicatie Sitemap Contact
Nederlands English

Opening nieuwe kantoor L'eau

Opening nieuwe kantoor L'eau

31-03-2011

Donderdag 31 maart opende L'eau - communicatiebureau voor gedragsbeïnvloeding - haar kantoordeuren in het Amsterdamse Buitenveldert officieel voor de diverse genodigden. Karen de Loos (KIK Communicatie) was, als ex-klant van L'eau, ook uitgenodigd.

De opening kende naast feestelijke aspecten zoals speech, food & beverage en een give-away bij vertrek, een geweldig programma met diverse sprekers, onder de noemer 'lopend buffet'. 

Sprekers waren o.a. Jan-Willem Brüggenwirth van Radio 538, Ebele Wybenga van Adformatie en documentairemaker Frans Bromet.

Karen woonde de presentatie van Josephine Curvers (Vitae) bij over De Nieuw Professional en Het Nieuwe Werken. In a nutshell kenmerkt De Nieuwe Professional zich door 4 eigenschappen: vakmanschap, gelijkwaardigheid, eigen verantwoordelijkheid en innerlijke kracht. Het is een mentaliteit en De Nieuwe Professional kan dus in vaste dienst zijn maar net zo goed ook als zzp'er aan het werk zijn.

Naast dit onderdeel was haar verhaal over hoe Vitae haar organisatie heeft ingericht ook buitengewoon interessant. Genoeg stof tot nadenken en verder praten met elkaar!

 

Website: TemplateFabriek