KIK Communicatie Sitemap Contact
Nederlands English

Bijeenkomst 'connecting the dots & people'

Bijeenkomst 'connecting the dots & people'

22-09-2011

Donderdag 22 september kwam een aantal mensen uit mijn netwerk samen om op Klein Wittenoord te borrelen, koken, eten en vooral te connecten. Aanleiding van de uitnodiging was dat ik zoveel mensen ken en individueel spreek en dat deze mensen mij individueel inspireren. Maar wat is nou mooier dat je die mensen dan ook weer aan elkaar connect?

Dus zo geschiede op deze prachtige nazomerdag in september. 

Onder bezielende begeleiding van Wim van Velzen en Marijke Holwerda werden we gastvrij onthaald en werd er afgetrapt met een kennismakingsrondje buiten. Aansluitend legde Wim de diverse recepturen uit en begonnen we aan het bereiden van een 4-gangenmenu. De heerlijkste combinaties werden er op tafel gezet en in diverse combinaties van mensen. Het was een mooi samenzijn met veel mooie gesprekken, inspirerende discussies en vooral veel lol. 

Vooral de 'nazit' in de vorm van e-mails heen en weer heeft mij bevestigd dat het een groot succes was. Dus begin 2012 organiseer ik weer een nieuwe 'connecting the dots & people', maar dan met een andere groep (hoe jammer de 1e groep dat ook vindt :-) ).

De 1e groep bestond uit: Jenny Elissen, Heleen Hoek, Marc Haarman, Jurgen Spelbos, Jozefine Hupkes en Andreas Oerlemans. Klik op hun naam en je wordt doorgelinkt naar hun site/Linkedin-profiel.

Website: TemplateFabriek